CU CE SPAL FRUCTELE SI LEGUMELE DIN COMERT? RECOMANDARI DE DETERGENTI BIODEGRADABILI

Acum circa 3 luni am descoperit firma ♻️GNLD NeoLife♻️ (a implinit 60 de ani) care produce detergenți concentrați biodegradabili, dermacosmetice din ingrediente naturale brevetate și suplimente alimentare naturale compatibile cu biogenomul uman. 

Cu 2 produse din gama de detergenți Golden de la NeoLife am economisit bani, timp și spațiu, eliminând toți ceilalți detergenți toxici din casă. Mereu trebuia să fiu atentă ca Dorian să nu se apropie de zona in care făceam curățenie ca nu cumva sa inhaleze vapori chimici, inclusiv eu in sarcină. Nu mai am această problemă! Detergenții #NeoLife au un miros discret, non iritant, nu sunt corozivi si nu irita pielea (ii folosesc fara manusi).

Așadar, EU SPĂL FRUCTELE SI LEGUMELE DIN COMERȚ (care, se stie, sunt stropite cu pesticide si substante nocive) CU DETERGENTUL LDC (NEOLIFE). LDC este minunat ca detergent de vase, săpun lichid pentru mâini, stergerea prafului de pe mobila și chiar pentru spălatul rufelor manual. Îl mai folosesc si la curățatul pensulelor și buretilor de machiaj. Si ce sa vezi: mulțumită LDC #ecologic #biodegradabil#antigrasime au fost salvați 25.000 pinguini in operațiunea din Sud Africa: vezi video documentar.

Pe de alta parte, Super 10:
🔸️curăță orice tip de suprafață, inclusiv pardoseala
🔸️elimină pete de cerneală, sânge uscat, smoală, rugină, roșie, aur și argint
🔸️curăță motoarele auto și părțile cromate
🔸️elimină petele de pe haine, mochete, covoare și tapiseria mașinii 
🔸️elimină mirosurile neplăcute de usturoi, pește, ceapă (uz săpun lichid)

Am folosit si Booster in loc de calgon in masina de spalat, pentru eliminarea petelor de pe haine, pentru curatarea geamurilor/oglinzilor/ecranelor si pentru spalat cu mopul. Foarte foarte multumita!

Abia astept sa cumpar cutia de 5 kg de detergent pudra G1 (pentru piele sensibila, nu contine parfum) sa spal hainutele lui bebe 2 dupa nastere.

Informatii detaliate despre produsele NeoLife le gasiti aici Trăiește sănătos cu GNLD NeoLife! dar si pe pagina publica de Facebook.

Va las intre timp cateva informatii despre modalitatile prin care puteti comanda produse NeoLife la reducere, fie prin calitatea de membru fie prin cea de distribuitor.

MEMBRU: 
– inscrierea este gratuita
– poate fi persoana fizica, juridica sau institutie
– are reducere de 10% față de client
– se aprovizioneaza direct de la producător unde face si plata, astfel încât are garanția că produsele sunt originale (ajung prin TNT in 48 ore)

Membrul nu beneficiaza de afacere si nu primește bonus si recompensari.

DISTRIBUITOR:
– inregistrarea are un cost de 83 lei kit (brosuri) + abonament pe 6 luni
– are reducere 25% la produse
– mai poate primi 25% bonus din volumul echipei si cumpărăturile personale. De aici rezultă ca are avantaj de până la 50% din valoarea produsului.
– primeste 15% de la cumpărăturile membrilor si mai poate primi intre 5-25% din volumul cumpărăturilor membrilor
– are acces la toate traning-urile fara costuri
– are posibilitatea de dezvoltare a afacerii in Europa, America de Nord, America Latina, Oceania si Australia, Asia, Africa
– are acces la web office-ul personal unde are evidența la toată structura, volumele de cumpărături si sistemul de educație, studii clinice, prezentări.

Ma puteti contacta fara ezitare pentru orice fel de inscriere sau intrebare/nelamurire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *