ATELIER INVERS: CATEVA SFATURI IN APELAREA LA UN PROFESIONIST DE DESIGN INTERIOR

Dintotdeauna m-a pasionat domeniul designului de interior, dar in ultima perioada acest interes a devenit si o necesitate, dat fiind ca suntem in curs de a ne construi propria casa. Asadar, am inceput sa ma informez in maniera mai aprofundata si sa structurez o serie de informatii care, pana acum, erau oarecum haotice. Va propun mai departe un interviu cu domnul Lucian Serbu, profesor de Interior Design si totodata Interior Designer.

1. Buna ziua. Va multumesc ca ati acceptat sa imi acordati putin din timpul dvs. pentru a raspunde la cateva intrebari. Va rog sa faceti o scurta prezentare a activitatii dvs.

Ma numesc Lucian Serbu si impreuna cu sotia mea, Alexandra, detinem firma Atelier Invers. Sunt designer de interior, iar ea este peisagist si artist in amenajari exterioare. Impreuna am dezvoltat un HUB dedicat arhitectilor, designerilor de interior si peisagistilor, avand in momentul de fata peste 20 de colaboratori ce lucreaza sub umbrela noastra. In ultimii ani am profesat inclusiv ca profesor de design interior intr-o renumita scoala privata acreditata in domeniu.

2. Sunt un client si as dori sa colaborez cu dvs. Cum procedez?

Desi in domeniul acesta, cele mai multe colaborari vin din recomandarile clientilor, avem si numeroase persoane ce ne contacteaza direct. Acestia ne pot scrie pe email (office@atelier-invers.ro) , ne pot contacta telefonic ( +40744363638) sau ne pot vizita direct la HUB ( str. Selari nr 12, in centrul vechi al Capitalei).

3. Cat dureaza redactarea unui proiect de design de interior, de la stipularea contractului cu clientul pana la finalizarea proiectului propriu-zisa?

Realizarea unui proiect, fara implementarea acestuia, poate sa dureze intre 15 si 60 de zile, in functie de complexitatea si suprafata proiectului. Mai jos puteti vedea 2 lucrari de tip before&after.

4. Ce tehnologii moderne folosiți la realizarea proiectelor?

Pentru realizarea proiectului ne folosim de softuri dedicate. Printre acestea se numara Autocadul, 3DStudioMax, SketchUp, Photoshop.

5. Ce etapa a designului considerați a fi mai interesanta?

Fiecare etapa din realizarea unui proiect are farmecul ei. Totusi asa cum este firesc, realizarea proiectului in 3D este cea mai placuta, deoarece iti permite sa vezi ideile transpuse in imagini.

6. Cat de important este portofoliul unui ID?

Portofoliul joaca un rol important deoarece existenta acestuia iti confera incredere si prestanta in fata potentialilor beneficiari. Avem numeroase proiecte publice, din care putem mentiona Pact Cafe, Friends Pub, IDracula, Club Buncar dar si spatii de birouri pentru Agrafa, Scania, My Sushi, o multitudine de saloane de infrumusetare dar si numeroase proiecte private.

7. Ce plusvaloare aduceti in serviciile dvs. fata de alti colegi din bransa?

Nu imi place sa consider ceilalti colegi ca fiind concurenti si, in consecinta, nu ma gandesc la atuuri. Fac tot posibilul ca alaturi de echipa noastra sa ne depasim cu fiecare proiect, sa fim promti si sa oferim servicii de design la cel mai inalt nivel.

8. In final, ne puteti lasa cateva date de contact pentru a va repera si linkuri catre lucrarile dvs.?

Desigur, acestea sunt dupa cum urmeaza.

Website: www.atelier-invers.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Atelier-Invers-163765356989127/

E-mail: office@atelier-invers.ro

Galerie Foto rasfoibila la acest link.

Tel.: 0744/363.638

Adresa: str. Selari nr 12, in centrul vechi al Capitalei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *