Vara este anotimpul perfect pentru a-ți etala stilul vestimentar cu piese confortabile, aerisite și, desigur, la modă. Pentru mămici, acest sezon aduce cu sine oportunitatea de a alege haine care nu doar arată bine, dar sunt și practice, ținând cont de dinamica activităților zilnice alături de cei mici.

Luna iunie a fost cu serbări de final de an la școală și grădiniță, cu excursii și plimbări de Sânziene. Ca de obicei, Bonprix m-a ajutat să găsesc un outfit comod și aerisit, însă totodată emi-elegant, pentru ocaziile enumerate mai sus.

Porți Deschise și o ținută Bonprix

Pe 15 iunie am fost cu copiii la Buzău la baza militară aeriană Boboc. Cei mici sunt pasionați de avioane și elicoptere, așa că au fost în extaz. Evenimentul se ține o singură dată pe an în luna iunie, de circa 10 ani încoace. Am ales să port această superbă salopetă din viscoză, bumbac și in, cu cordon tip brâu și închidere la spate. Îmi place mult imprimeul, care aduce de departe cu motivele tradiționale. O găsiți și pe varianta cu roșu.

Ziua Internațională a Iei Românești

Serbarea la școală a avut loc în jurul datei de 24 iunie, Ziua Iei, astfel că am încercat să integrez în ținuta mea un astfel de accent purtând tot salopeta scurtă de pe Bonprix, în care mă simt atât de bine. Se închide cu fermoar la spate. Dacă prima oară am purtat-o cu niște sneakers albi, de data aceasta am asortat-o cu o pereche de sandale crem (tot de pe Bonprix) și cu această geantă tip sac din bumbac cu închizătoare magnetizată și pomponi. Din păcate geanta este sold out, dar la cât este de frumoasă și de sezon, era de așteptat.

Am primit destule complimente pentru ținuta mea, mai ales pentru salopetă.

Rochii vaporoase pentru zilele călduroase

Rochiile sunt mereu o alegere inspirată pentru zilele de vară, oferind confort și un look feminin. Bonprix are modele care te vor cuceri:

Rochii maxi și de plajă – cu imprimeuri florale delicate sau geometrice/abstracte și o croială lejeră, rochiile maxi sunt ideale pentru plimbările de vară sau pentru picnicuri în parc ori chiar în serile la mare. Materialul ușor îți va permite să te simți răcoroasă și comodă., cu un look minimalist sau boho chic.

– Rochii midi – din bumbac sau viscoză, cu volane sau mâneci bufante, sunt perfecte pentru mămicile active, fiind totodată simple și elegante. Alege culori pastelate, imprimeuri geometrice sau bretele subțiri (slip dress) pentru un look modern.

Salopete comode și chic

Salopetele sunt versatilitatea pură în modă, fiind ideale atât pentru activitățile de zi cu zi cât și pentru evenimente speciale.

Cu o textură moale și lejeră, salopeta din viscoză este un must-have în garderoba de vară. O poți asorta cu sandale și o pălărie pentru un look complet.

Salopeta (sau rochia) cu imprimeu tropical pentru un plus de culoare și veselie este perfectă pentru ieșiri în oraș sau grătare în aer liber. Această piesă te va face să te simți ca în vacanță. 3

Pentru ocazii speciale, optează pentru o salopetă elegantă, poate cu detalii de dantelă sau un design asimetric. Este o alegere rafinată care îți va evidenția stilul sofisticat.

O vară comodă și stilată cu Bonprix

Moda de vară pentru mămici trebuie să fie atât confortabilă, cât și stilată. Cu haine de la Bonprix, cum sunt rochiile și salopetele vaporoase, te poți simți bine și arăta impecabil în fiecare zi.

Nu uita să explorezi colecțiile Bonprix pentru a găsi cele mai noi tendințe și piese vestimentare care să îți completeze perfect stilul de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *